Enkele referenties
Tevreden klanten getuigen

ERVAAR ONZE SERVICE

Wij gingen enkele huizen bezichtigen

De huizen moesten al dan niet gerenoveerd worden en sommigen hadden zelfs geen attesten. Maar wij regelden alles, van start tot finish.

“We kregen wekelijks bezoekers over de vloer, tal van telefoons voor meer info. Het was geen succes en voor ons eerder tijdverspilling. Tot we Ben van De Huizenkoper een kans gaven. Hadden we dit maar eerder gedaan. Het ging zo vlot, ongelofelijk.”

ERIK D. - Dendermonde

“Enkele jaren terug verkochten we een huis via een makelaar. We moesten zowel onze verkoopprijs aanpassen en daarenbovenop nog een deel makelaarskosten betalen. Deze keer wilden we het anders. Dankzij De Huizenkoper te contacten, hebben we ons veel kosten bespaard.”

DOMINIQUE V. - Lebbeke

“Mijn moeder werd (jammer genoeg) verplaatst naar een bejaardenhuis. Ik moest zorgen dat haar huis snel verkocht werd. Toen ik op het internet ‘De Huizenkoper’ tegenkwam, heb ik ze laten langskomen. Gelukkig! Jullie waren correct en hebben de huiswaarde van mijn moeder niet onderschat. Daar ben ik heel blij om.”

VERONIQUE L.

Baasrode

“Ik wilde niet via een makelaar werken, maar mijn huist stond maanden langte koop op Tweedehands.be zonder succes. Dus ik zocht verder tot ik bij De Huizenkoper terecht kwam. Eigenlijk had ik Tweedehands.be helemaal niet nodig. Dank jullie! Jullie zijn betrouwbaar, snel en eerlijk.”

MELISSA C.

Buggenhout

Een vraag over een referentie?

ONTVANG MEER INFO

Verkoop je woning aan De Huizenkoper.