Later Verkopen

Afscheid nemen van een woning waar je jaren in hebt gewoond of waar je in bent opgegroeid is moeilijk. Je hebt heel wat mooie herinneringen gemaakt in de woning die een bepaalde emotionele hebben. Daarom wil je ook graag rustig de tijd nemen om de woning stukje voor stukje los te kunnen laten.

Bij De Huizenkoper snappen we dit helemaal, maar we willen je er wel op wijzen dat de waarde van een woning kan dalen. Een woning voor een lange tijd onbewoond laten zorgt voor een verlaging van de verkoopprijs. En dat is niet wat je wil?

Samenwerken met De Huizenkoper heeft voor jou verschillende voordelen:

De woning word door De Huizenkoper aan een gedetailleerde inspectie onderworpen. Elk hoekje van het huis wordt bekeken zodat we een juiste schatting kunnen maken.

Na De Huizenkoper zijn bezoek en de analyse volgt steeds het uitbrengen van een eerlijk een aanvaardbaar bod.

Trek jouw niks langer aan van alle papieren, attesten,… die van de verkoper worden verwacht. De Huizenkoper brengt deze met veel plezier voor jou in orde.

Je hoeft niet meteen te beslissen nadat er een bod is uitgebracht. Ook bij De Huizenkoper krijg je de tijd om het voorstel grondig na te lezen en eventueel te bespreken. Na akkoord worden de papieren binnen de maand in orde gebracht en het geld overgeschreven.

Wij verzekeren u dan ook dat een woning bij De Huizenkoper in goede handen is.

Vermijd een waardevermindering.

VRAAG INFO AAN DE HUIZENKOPER.